בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
גורמה 

גורמה

 
 
תרבות נענע

שף הבית של מומחים עם סגנון מבשל מעדן לאירועים יוקרתיים במיוחד

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
בליני שמנת חמוצה וקוויאר

לבליני:

25 גרם שמרים טריים - 1/2 חבילה
1/2 ליטר חלב פושר
2 כוסות קמח
1/2 כפית סוכר
1 כפית מחוקה מלח
3 ביצים מופרדות
25גרם חמאה לטיגון

להגיש עם מעט שמיר ובזיליקום ...מעולה עם פרוסות דג נא
וכמובן שמנת חמוצה או קרם פרש ....

להכנת הבליני:

1. ממיסים את השמרים הטריים ב-1/2 כוס מהחלב עם הסוכר, ומניחים לתסוס כ-10 דקות ('שמרית' ו'שמרי פלא' מוסיפים ישירות לקמח).

2. שמים בקערה את הקמח והמלח, ומערבבים ('שמרית' או 'שמרי פלא' מערבבים עם הקמח והסוכר). מוסיפים את החלמונים ואת תערובת השמרים שתססה, מערבבים, ומוסיפים תוך בחישה את יתרת החלב לקבלת תערובת דלילה במרקם של שמנת. מכסים, משהים 45 דקות במקום חמים.

3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב, ומקפלים לתערובת קמח.

4. משמנים מחבת גדולה, רצוי מטפלון, בשכבה דקיקה של חמאה. מחממים היטב, ויוצקים אליה 2 כפות מהתערובת, ליצירת לביבה שקוטרה 7 ס"מ, מכינים כך כמה לביבות במחבת, ברווחים שווים ביניהן. מטגנים עד שפני הלביבה נראים מחוררים ויבשים. הופכים, ומטגנים. הופכים על צלחת, ומכסים ברדיד אלומיניום לשמירה על החום. מכינים כך לביבות מכל התערובת.

5. מניחים על כל לביבה ¼ פרוסה של סלמון מעושן, ומעטרים בכמה ביצי סלמון שמנת חמוצה ובעלי שמיר.
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by