בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
הפלא הסגול 

הפלא הסגול

 
 
תרבות נענע

שף הבית שלנו, משה שגב, במתכון למרק חצילים מיוחד לחורף

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
מרק חצילים :

2 כפות שמן זית
5 חצילים שרופים מעל אש או בתנור לוהט
4 גזרים חתוכים לפרוסות דקות
2 בצלים לבנים פרוסים
2 מקלות כרישה פרוסות דק
1 ליטר חלב
200 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה :

1. מאדים את הירקות היטב
2. מנקים את החצילים מהקליפה ומוסיפים לסיר ירקות .
3. מבשלים הכול ביחד 20 דקות על אש בינונית ומוסיפים את החלב והשמנת .
4. מרתיחים ומבשלים עוד 20 דקות .
5. טוחנים את הכול בבלנדר עד למרקם חלק ומגישים עם מעט שמן זית

בתיאבון!

לארכיון המתכונים של "מומחים עם סגנון" לחצו כאן.
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by