בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
מיוון באהבה 

מיוון באהבה

 
 
תרבות נענע

משה שגב, שף הבית שלנו מכין סלט היישר מארץ הצזיקי. יאסו!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
אחד הדברים הכי חשובים בארוחה משובחת מתחילה ברכיבים ומה שהכי חשוב ברכיבים שלא משנה באיזה תשתמש מה שמשנה שהם יהיו איכותיים ככל האפשר וטריים !!! אוכל טרי הוא אוכל בעל ערכים תזונתיים יותר גבוהים וטעמו ניכר בבישול ...

רכיבים לסלט יווני קלאסי

4 עגבניות אדומות וטריות
2 מלפפונים עם קליפה !
15 זיתים שחורים מסוג תסוס-הסוג המקומט
1 בצל אדום חתוך לפרוסות עגולות
150 גרם גבינת פטה חתוכה לפרוסות גסות
1 חסה "ערבית" רק את הלבבות
לימון טרי סוחטים ברגע ההגשה ...
נבטים לעיטור \ עלי בזיליקום \ פלפל צ'ילי חריף צלוי על מחבת או אש גלויה

אפשר להוסיף לסלט צנון \ דג בגריל\חזה עוף צלוי על מחבת..

שמן תבלינים :

1/4 כוס שמן זית
5 גבעולי אורגנו טריים
1 כף שומשום
2 שיני שום כתושות או פרוסות דק מאוד


אופן ההכנה :

חותכים את כל הירקות גס ומוסיפים זיתים מערבבים קלות בקערה (אפשר גם לא לערבב אך פחות טעים היוונים מעדיף לקבל את הסלט לא מעורבב)

מוסיפים מעט מהשמן אורגנו מעט שומשום קוצצים קלות את הפלפל החריף ומוסיפים לסלט מניחים בקערה גדולה את עלי החסה ומעל את הסלט .

סוחטים מעל לימון ומפזרים חתיכות של גבינה , מפזרים קצת עלים ירוקים ומגישים .

יש לאכול מיד בסיום הכנת המנה

בתיאבון!
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by