בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
תאוות בשרים 

תאוות בשרים

 
 
משה שגב

מיוחד לתוכנית בנושא הכי טוב שיש: משה שגב מבשל פילה בקר, פירה ואגסים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
רכיבים לשתי מנות :

4 אגסים גדולים וקלופים
400 גרם פילה בקר
1/2 בקבוק שמפנייה פשוטה
1/2 כוס סוכר
1 מקל וניל
4 גרעיני ציפורן
5 גבעולי טימין

לפירה :

3 תפוחי אדמה
כף חמאה
1/4 גביע שמנת מתוקה

אופן הכנת הפירה :

מבשלים 3 תפוחי אדמה עד לרכות מלאה לאחר מרסקים היטב ומערבבים עם מלח שולחן , חמאה ושמנת מתוקה


אופן ההכנה - אגסים ובשר :

מרתיחים את השמפניה עם הסוכר וניל וציפורן ומבשלים 10 דקות בשביל להוציא את האלכוהול .
לאחר מכניסים את האגסים ומבשלים עד לרכות האגס
כאשר האגסים רכים מכניסים את הטימין וממשיכים לבשל את הכול יחדיו עוד 10 דקות
לאחר מסננים את הנוזל וממשיכים לצמצם את הרוטב עוד 10 דקות בסיום מניחים שוב את האגסים ברוטב .
בשלב זה אפשר לעבור לצליית הבשר –

מחממים מחבת גריל לחום הכי גבוה שאפשר ללא שמן
את הבשר מתבלים במעט שמן זית מלח גס ופלפלים גרוסים
צולים את הבשר דקה מכל צד וממשיכים את הצלייה לפי מידת הבשר ה מעודפת עליכם


הרכבת המנה :

מניחים כף פירה גדושה ומעל מניחים את הבשר מעל יוצקים מהרוטב ומגישים עם אגס חם בצד...
מעטרים עם עלה פטרוזיליה או בזיליקום
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by