בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
רק מרק 

רק מרק

 
 
שגב משה, מומחים עם סגנון

משה שגב מכין לנו מרק זיתים עם חומוס ועלי תרד. לאכול ולא להפסיק

 
 
 
 
 
 
 
 
 
תמונה: ASAP
 תמונה: ASAP   
חומרים ל-8 סועדים:

חצי ק"ג גרעיני חומוס מושרים מראש ומבושלים לפחות 3 שעות
2 חופנים מלאים בזיתים שחורים
2 תפוחי-אדמה בגודל בינוני
2 גזרים גדולים
4 בצלים
3 "מקלות סלרי"
2 פלפלים אדומים(גמבות)
צרור קטן של עלי פטרוזיליה
צרור קטן של עלי כוסברה
3 חופנים מלאים בעלי תרד טריים ושטופים היטב
7 כפות גדושות ברסק עגבניות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כפית כורכום
8 כפות שמן זית
7 שיני שום
מלח פלפל – לפי טעם אישי [בסוף הבישול]
לאוהבי החריף,מומלץ להוסיף צ'ילי טרי

אופן ההכנה:

את הירקות חותכים לקוביות גסות
יש לאדות בסיר עם שמן זית את כל הירקות.
לאחר מוסיפים את הזיתים ואת החומוס מערבבים היטב ומוסיפים את רסק העגבניות.
מבשלים את כל הרכיבים כ-10 דקות בזהירות רבה על-מנת שלא ידבקו לסיר.
לאחר מכן מוסיפים מים פושרים/חמים .[כמות המים היא בערך עד גובה הידיות של הסיר ]
מבשלים בתחילה על טמפרטורה / אש גבוהה ולאחר מנמיכים .
זמן הבישול,מרגע רתיחה כ-3 שעות.
כאשר המרק מוכן מוסיפים את התרד ואת כל צמחי התבלין הנותרים ..כמובן משלימים טעם עם מלח ופלפל.

בתיאבון!
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by