בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
במיוחד לירוקים 

במיוחד לירוקים

 
 
משה שגב, מומחים עם סגנון

משה שגב מכין לנו סלט פלפלים קלויים עם יוגורט, זיתים שחורים וצמחי תבלין

 
 
 
 
 
 
 
 
 
צילום: ASAP
 צילום: ASAP   
רכיבים לשתי מנות

רוטב יוגורט :

2 גביעי שמנת חמוצה 27% "שמנת של פעם"
1 גביע שמנת מתוקה לבישול בעלת אחוזי שומן נמוכים 15% (צופים יקרים זו גם מעולה למאכלים מלוחים אינה ממותקת בניגוד לחברותיה המושלמות גם הן)
כף מלאה בזיתים שחורים קצוצים מראש
כף גדושה בכוסברה קצוצה
4 כפות מלאות במיץ לימון טרי
1/4 כוס צנוברים קלויים
כפית של פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק
4 פלפלים קלויים מראש בתנור עם מעט שמן זית ומקולפים
1 חציל קלוי מראש בתנור לוהט או על הגז – כמובן נקי מקולף

להגשה :

1 בגאט צרפתי פרוס לפרוסות דקות וקלוי על מחבת לוהטת או עשוי במצנם קלות ( מה שנקרא "קרוסטיני"

טיפ קטן לדרך ...

(מומלץ להכניס לשקית ישר לאחר האפייה בעוד הם בגוון חום פריך עד שרוף, לאחר שהייה בת 10 דקות בשקית
הקליפה תתקלף ביתר קלות מחת למים זורמים ...)

אופן ההכנה :

מערבבים בתוך קערת ערבוב את כל הרכיבים של היוגורט
בתוך לצחת עמוקה מניחים חציל ומפזרים מעליו מעט מלח גס
מעל מניחים את הפלפלים הקלויים ומעל הכול יוצקים כמות רוטב נדיבה מפזרים מעל עלי פטרוזיליה או נבטוטים ומגישים לצד קרוסטיני
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by