בערוץ
 
 
 
 
 
 
 
 
המנה העיקרית 

המנה העיקרית

 
 
משה שגב, מומחים עם סגנון

שף הבית שלנו מכין צלעות טלה ברוטב רימונים ויין אדום. ללקק את האצבעות

 
 
 
 
 
 
 
 
 
צילום: ASAP
 צילום: ASAP   
רכיבים לשני סועדים :

8 צלעות טלה
3 כפות שמן זית
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות כוסברה קצוצה
2 שיני שום כתושות

לרוטב רימונים :

חצי כוס גרנדין כהה (רכז רימונים )
כוס מלאה ביין אדום
1 גבעול מרווה \ טימין
חצי כוס מלאה בגרעיני רימון
מעט עלים לעיטור-פטרוזיליה \בזיליקום\טימין
במידה ואננס בעונה מומלץ לחתוך לקוביות קטנות ולפזר מעל המנה ברגע ההגשה

אופן הכנת הרוטב:

מבשלים את כל הרכיבים בסיר למעט גרעיני הרימון
מביאים את תערובת הנוזלים למרקם של רוטב ומכבים את האש
מסננים את צמחי התבלין ומוסיפים את גרעיני הרימון

אופן הכנת הצלעות :

לוקחים 8 צלעות טלה ומשמנים בשמן זית ( מעולה ) מפזרים מעל פלפלים גרוסים – עדיף מסוג
" 4 עונות" ....תערובת של פלפל שחור , ירוק , אדום ולבן .
בנוסף מפזרים מלח גס ( זכרו תמיד להוריד אי אפשר אך להוסיף תמיד ...במיוחד שמדובר בתבלינים )
מערבבים 1 כף כוסברה עם כף פטרוזיליה קצוצה ושן אחת של שום טרי – שן כתושה .
מחממים מחבת כבדה ( עדיף מחבת גריל – זו עם הפסים שעשויה מפלדה )
ומניחים בזהירות את הצלעות , דקה וחצי בכל צד .

הגשת המנה :

מניחים בכל צלחת צלעות אחת על השנייה ויוצקים בנדיבות את הרוטב מעל מעטרים בצמחי תבלין טריים וגרעיני רימונים ומגישים
 
 
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ilan @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by